duitsiteincome dari klikjer

Kerja Sampingan Di Rumah Tanpa Modal

Tak semena-mena bukak aje email terus jadi syok pulak tengok ada rezeki┬áraya dari program affiliate yang aku sertai. Saja sesuka aje tampal iklan affiliate dan dah termaktub ada rezeki kat…

READ MORE
sync app

Sync School Messaging

Terdengar saja akan tajuk posting kali ini memang ramai yang tertanya-tanya apakah itu Sync School Messaging (SSM). Bila dengar pula mengenai fungsinya seperti Whatsapp, sudah tentu ibubapa jadi muak untuk…

READ MORE

Cara Kuatkan Signal Wifi

Kalau tersalah tulis mahu jadinya “Cara Kuatkan Signal Wife”. ­čÖé Mahu pitam bila korang baca. Nanti jadi tak sesuai pulak blog ni bercerita perkara sensitif. Anyway, apa yang nak diperkatakan…

READ MORE
IBFT ke cimb

Cara Transfer Duit Online

Sedikit informasi mengenai cara transfer duit online melalui perkhidmatan Maybank2u. Pindahan Segera Wang Antara-bank atau dikenali Instant Interbank Fund Transfer (IBFT) dan Interbank GIRO (IBG) kini ditawarkan oleh Maybank kepada…

READ MORE
pusat internet 1 malaysia

Pusat Internet 1 Malaysia

Apakah yang dimaksudkan dengan Pusat Internet 1 Malaysia (PI1M)? Pusat Internet 1 Malaysia (PI1M) adalah satu program di bawah Bajet 2013 di mana pihak SKMM bertindak menyediakan perkhidmatan internet jalur…

READ MORE
samsung s7 edge camera wide selfie

Ciri-ciri Samsung Galaxy S7 Edge

Mungkin anda tertanya-tanya apakah telefon yang terbaru dalam kelas yang tersendiri. Di posting kali ini, saya bawakan pilihan telefon Samsung Galaxy S7 Edge yang sudah pasti amat ditunggu-tunggu oleh peminat…

READ MORE
format teks whatsapp

Cara Menukar Bentuk Teks Di Whatsapp

Cuba lihat pada mesej applikasi mobile smartphone yang kelihatan menarik setelah dimasukkan elemen-elemen formatting sepertimana anda menaip di Microsoft Word. Penggunaan format Bold, Italic dan Strikethrough kini telah tersedia di…

READ MORE
kwsp i-akaun

KWSP I Akaun

Telah menjadi satu kelaziman bagi pihak yang ingin memberikan pinjaman kepada seseorang untuk menyertakan penyata Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) sebagai salah satu dokumen sokongan bagi setiap permohonan pinjaman. Cara…

READ MORE
bayar melalui maybank online banking

Transaksi Jual Beli Secara Online

Setiap saat akan ada transaksi jual beli secara online yang berlaku di mana jua pelosok dunia. Adakah jual beli ini selamat? Tidakkah maklumat perbankan dipintas oleh pihak yang tidak bertanggungjawab?…

READ MORE
samsung s6 edge phone

Ciri-ciri Samsung Galaxy S6 Edge

Berikut adalah ciri-ciri Samsung Galaxy S6 Edge yang utama yang mampu memikat setiap orang untuk memikinya. Menampilkan paparan dual-edge Mampu mengambil gambar walaupun di persekitaran yang kurang penataan cahaya Mengecas…

READ MORE