Author Archive: Admin

Kenapa Handphone Hang?

Applikasi Penyelenggaraan Handphone - Clean Master

Kita imbas kembali detik zaman permulaan handphone. Jenis yang besar macam botol air pun ada selepas itu mula mengecil sesuai dengan peredaran zaman. Memang nampak hodohla handphone di zaman tu tapi itulah yang menjadi kebanggaan mereka yang mempunyai duit lebih…
Read more

Whatsapp Boleh Buat Call

whatsapp homepage

Ehmmm, benda ni teknologi lama la. Lama dah Skype offer feature ni, dah berkurun jugakla. Tapi jangan korang remehkan pasal feature terbaru dari Whatsapp ni. Kenapa? Sebab hampir semua smartphone menggunakan applikasi Whatsapp. Whatsapp adalah satu jenama chatting paling popular…
Read more

Kerja Di Mana-mana

logo dropbox

+ Arghh…mana-mana pun aku boleh kerja. * Bukan ke ko sekarang ada kerja tetap. + Tau lerrrr…tapi maksud aku, aku boleh buat kerja aku dimana-mana aje. * Maksud ko? + Emm…maksudnya…aku tak payah pikir nak bawak external drive, thumb drive….
Read more