Jana Wang Dari Program Google Adsense

buat duit melalui google adsense

Tidak mengecewakan…penulisan yang biasa-biasa aje, saya bagi 5 bintang.

Aku pun tak sangka boleh dapat sebanyak ini. Dulu main-main aje, tapi kini aku serius sikit. Serius sikit aje sebab ada lagi komitmen lagi selain berblogging. Jana wang dari program Google Adsense ini bukan mudah dan bukan susah. Hanya perlu fokus dan tak mudah jemu menulis sesuatu yang bermanfaat kepada orangramai yang dahagakan ilmu. Kalau nak duit mudah, memang boleh dengan program Google Adsense tapi jalan salah tiada keberkatannya.


Buatlah ikut jalan yang betul, jangan memaksa orang untuk klik pada iklan kita. Jangan sampai pakcik Google ban laman web korang udah ler.

buat duit melalui google adsenseIni first time aku dapat duit dari Google Adsense. Nak keluarkan duit ni pun aku tak familiar lagi. Hari ni public holiday, esok Saturday, Sunday bank tak bukak, kalau Monday boley la. Monday kita kerja obertime!

Kalau ikut kadar pertukaran matawang asing yang dikeluarkan oleh oanda.com dapatlah aku RM446.51. Ini secara kasarnya aje la belum tolak apa-apa caj fee, komisyen ejen dan sebagainya. Tengokla nanti berapa aku dapat, nanti aku post kan info tu kat laman web aku yang seberapa ni.


Ok la, aku tido dulu…tak sabar nak tunggu Monday. Mimpikan yang indah-indah ye.

Tapi kalau korang belum mengantuk kat sini aku letakkan link produk yang pernah aku beli dan ilmu yang ada dalam produk tu aku praktikkan dan hasilnya macam screen shot kat atas tu. Tak banyak buat permulaan cuma RM446. Siapa nak bagi bro?

buat duit melalui google adsenseLega, pelaburan berbaloi dah pulang modal pun. Yang penting ilmu yang terkandung dalam ebook tu. Kalau hari ini aku menaip 1 blog posting, sebulan dah 30 posting, 6 bulan dah 180 blog posting. Dengan 180 blog posting sudah cukup untuk menjana pendapatan geli-geli RM446.

Please follow and like us:

Related Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *