Whatsapp Version Terbaru 2.12.84

whatsapp new version 2.12.84

Terkejut pulak hari ni bila tiba nampak lain pulak layout Whatsapp aku ni. Lebih banyak warna hijau menampakkan semangat cintai alam gitu. Lepas belek-belek Whatsapp Version Terbaru 2.12.84, tak nampak apa-apa pun features yang baru dalam version baru ni. Kemungkinan hanya bug fixes aje kot. Memang sebelum ni banyak kali jugak perasan “Whatsapp not responding. Do you want to wait or close?”

Harap-harap diaorang fix kan masalah tak stabil tu daripada keluar version baru tapi larian nyata semput bila kita buka banyak applikasi lain.

Inilah bentuk yang keluar kat handphone aku. Korang punya macammana?

whatsapp new version 2.12.84

Whatsapp New Version 2.12.84

  • Full Name:WhatsApp Messenger
  • Short Name: WhatsApp Messenger
  • Google ID: com.whatsapp
  • Version: 2.12.84
  • File size: 16.77 MB
  • Category: Applications, Communication
  • Developer: Brian Acton

Muat-turun Whatsapp version terbaru 2.12.84 di Google Play.


Pada aku layout tak penting, cantik ke tak cantik ke screen dia, aku tak kesah pun. Yang aku kesah ialah jangan asyik “kejang” je bila aku tekan sana tekan sini. Jawabnya kalau jadi camtu memang kena beralih ke communication tools yang lain lah.

Please follow and like us:

Related Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *